Cautare

19750 de rezultate pentru "nr de telefon al unui reporter pro tv" (3.43 secunde)
Programul TV de Craciun. Ce vor transmite televiziunile pe 25 si 26 De Craciun, televiziunile se bat in audiente pentru care scot tot ce e mai bun in fata. ... Iata ce va fi difuzat in urmatoarele doua zile, dupa cum arata selectia realizata de paginademedia.ro: PRO TV.
Echipa este formata din oameni cu multi ani de experienta in radio: ... O sa facem radio de placere, cu pasiunea omului ajuns la 30, poate chiar 40 de ani, mai linistit, mai echilibrat.
Expozitia lor arata extraordinar, cu neoane fluorescente care pun in evidenta tablourile pline de culoare, e ca o explozie de bucurie. ... Culorile puternice, imbinate cu nuantele fluorescente asternute in mod inedit pe panza, fac din universul lui artistic o explozie de bucurie.
Viorica Pintilie lanseaza albumul Christmas time is here intr-un concert special la Cinema Pro, pe 12 decembrie, avandu-l ca invitat pe Virgil Iantu.
Primarul general Sorin Oprescu, la emisiunea Dupa 20 de ani. Edilul a vorbit despre gropi, strazi si casele care se pot darama Primarul general Sorin Oprescu a fost invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, de la ora 10.00.
Ce i-a zis legat de vaccin In cadrul emisiunii Vorbeste lumea de la PRO TV de pe 21 martie 2019, Olivia Steer si medicul pediatru Mihai Craiu au discutat despre vaccin. ... Actrita si fosta vedeta PRO TV nu si-a exprimat parerea proprie legata de vaccin.
Din 8 filiale PDL contactate, 5 au confirmat ca au pregatit listele cu cate 10 votanti pentru EBA, iar unele au furnizat numele si numerele de telefon ale militantilor care-si vor sacrifica duminica votul pentru mezina presedintelui.
La despartire, ne-am spus , asa cum se spune ca intre noi, prietenii de-o viata: - Bine batrane, ne auzim la telefon si vedem cum facem ca sa ne vedem. ... De ieri, despre Cornel Ostahie, ea ar vrea sa vorbim folosind acel nenorocit timp trecut.
Intr-o perioada in care domeniul telefonelor mobile este sufocat de noi aparitii si prezentari, poate si datorita targului 3GSM de la Barcelona, Nokia prezinta Communicator E90, ultimul venit in cadrul gamei business al producatorului finlandez.
Nu exista boli incurabile (Continuare) Telefonul mobil - un rau necesar - Fiindca am vorbit de releele GSM, va propun sa trecem la aparatele propriu-zise, "bombele cu ceas" pe care le purtam zilnic asupra noastra. - Ne-au invadat si nu ne mai putem lipsi de ele.
O macheta a unui telefon mobil din sec.II pe care se afla scrierea tablitelor de la Sinaia, descoperit. ... UN GRUP DE ARHEOLOGI A GASIT IN TIMPUL UNOR CERCETARI, UN OBIECT CARE SEAMANA FOARTE MULT CU UN TELEFON MOBIL.
De la Wikipedia, enciclopedia libera, aflam ca Lilia Ojovan, poreclita Lilu, este o frumoasa vedeta de televiziune din Republica Moldova. Lilu are 33 de ani, s-a nascut la 19 noiembrie 1986 in localitatea Tarigrad, din tinutul Drochia, Republica Moldova.
Acesta era titlul care aparea cel mai des pe banda de stiri a unei televiziuni nationale, in plin dezastru in nordul si vestul tarii.
In principiu, expunerea publica televizata este privilegiul celor foarte talentati sau al celor extrem de ridicoli.
Andrei Alexandru (PSD) ii cere lui Victor Ponta sa demisioneze de la conducerea Guvernului, intr-o scrisoare deschisa adresata premierului Andrei Alexandru, membru PSD, ii cere premierului Victor Ponta, intr-o scrisoare deschisa, sa se "retraga din functia de prim-ministru" si sa nu mai candideze pentru un nou mandat de lider al partidului, la "Congresul ce se apropie".
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, se afla, de cateva zile, pe litoral. Si in urma cu o saptamana s-a aflat tot pe litoral, la Neptun, la vila de protocol "Lotus", a fugit pana la Bucuresti pentru a rezolva cateva probleme, iar de joia trecuta s-a reintors in vacanta.
Infopress.tv informeaza: ... A gasit un set de body-uri by Andreea Esca, au amuzat-o "mesajele" simpatice si s-a hotarat. ... Reporter: ... Doamna doctor e putin ingrijorata din anumite puncte de vedere medicale pe care nu le pricep si spune ca cezariana ar fi mai potrivita pentru mine.
Asa i se spune televiziunii, de ceva vreme. Acum citeva zile un reporter de la TVR a protestat impotriva subordonarii totale a institutiei unde lucra fata de partidul de guvernamint. La protestul sau s-au mai alaturat citiva colegi de-ai sai si au povestit cum totul functioneaza dupa indicatiile partidului.
Cu toate ca realizarea CV-ului si pregatirea pentru interviu sunt doua dintre cele mai importante aspecte în gasirea unui loc de munca, acestea nu sunt singurele.
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilor (ANRCTI) intentioneaza sa lanseze un registru al abonatilor companiilor de telefonie mobila care va contine numerele de telefon si date de identificare ale acestora.
google-analytics.com